Brannstasjoner i Sør Fron kommune

 

Midt-Gudbrandsdal Brannvesen er et felles interkommunalt brann- og feiervesen for Ringebu, Nord-Fron og Sør-Fron kommuner.

Administrasjonen ligger i Ringebu stasjon, her holder også feierene til.

Brannvesenet har 5 brannstasjoner.

Sør-Fron brannstasjon ligger i Sør Fron kommune. Stasjonen har en førsteutrykningsbrannbil og en Vare/mannskapsbil . Sør-Fron har som spesialfelt utenom brannberedskap, restverdiredning og oljevern henger med utstyr til håntering av utslipp og små lekasjer.

Ringebu brannstasjon ligger i Ringebu kommune. Stasjonen har en førsteutrykningsbrannbil og en tankbil. Ringebu har utenom brannberedskap, spesialfelt på redning med hydraulisk frigjøringsutstyr/hurtigfrigjøring, til bruk på trafikkulykker. Det er også  her administrasjonen for Midt Gudbrandsdal brannvesen og feievesen har kontorer.

Fåvang brannstasjon ligger i Ringebu kommune. Stasjonen har en førsteutrykningsbrannbil og en Pickup/mannskapsbil . Fåvang har som spesialfelt utenom brannberedskap, Skogbranner .Stasjonen er utstyrt med endel ekstra utstyr som foreksempel, Firehjuling M tilhenger , mobile bærbare pumper,osv.Fåvang er også oppsatt med hjertestarter.

Vinstra brannstasjon ligger i Nord-Fron kommune. Stasjonen har en førsteutrykningsbrannbil og en tankbil. Vinstra har utenom brannberedskap, spesialfelt på redning med hydraulisk frigjøringsutstyr/hurtigfrigjøring, til bruk på trafikkulykker.Det er også redningshenger på stasjon, beregnet på større ulykker/hendelser (busser/tog,osv).

Skåbu brannstasjon ligger i Nord-Fron kommune. Stasjonen har en førsteutrykningsbrannbil og en tankbil. Skåbu har som spesialfelt utenom brannberedskap, hjertestarter og hydraulisk frigjøringsutstyr til håndtering av trafikkulykker.

Midt Gudbransdal brannvesen

Sør Fron brannstasjon 2022

Sør Fron brannstasjon 2006

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)