Brannstasjoner i Ringebu kommune

Midt-Gudbrandsdal Brannvesen er et felles interkommunalt brann- og feiervesen for Ringebu, Nord-Fron og Sør-Fron kommuner.

Administrasjonen ligger i Ringebu stasjon, her holder også feierene til.

Brannvesenet har 5 brannstasjoner.

Ringebu brannstasjon ligger i Ringebu kommune. Stasjonen har en førsteutrykningsbrannbil og en tankbil. Ringebu har utenom brannberedskap, spesialfelt på redning med hydraulisk frigjøringsutstyr/hurtigfrigjøring, til bruk på trafikkulykker. Det er også  her administrasjonen for Midt Gudbrandsdal brannvesen og feievesen har kontorer.

Fåvang brannstasjon ligger i Ringebu kommune. Stasjonen har en førsteutrykningsbrannbil og en Pickup/mannskapsbil . Fåvang har som spesialfelt utenom brannberedskap, Skogbranner .Stasjonen er utstyrt med endel ekstra utstyr som foreksempel, Firehjuling M tilhenger , mobile bærbare pumper,osv.Fåvang er også oppsatt med hjertestarter.

Sør-Fron brannstasjon ligger i Sør Fron kommune. Stasjonen har en førsteutrykningsbrannbil og en Vare/mannskapsbil . Sør-Fron har som spesialfelt utenom brannberedskap, restverdiredning og oljevern henger med utstyr til håntering av utslipp og små lekasjer.

Vinstra brannstasjon ligger i Nord-Fron kommune. Stasjonen har en førsteutrykningsbrannbil og en tankbil. Vinstra har utenom brannberedskap, spesialfelt på redning med hydraulisk frigjøringsutstyr/hurtigfrigjøring, til bruk på trafikkulykker.Det er også redningshenger på stasjon, beregnet på større ulykker/hendelser (busser/tog,osv).

Skåbu brannstasjon ligger i Nord-Fron kommune. Stasjonen har en førsteutrykningsbrannbil og en tankbil. Skåbu har som spesialfelt utenom brannberedskap, hjertestarter og hydraulisk frigjøringsutstyr til håndtering av trafikkulykker.

Midt - Gudbransdal brannvesen

Ringebu brannstasjon 2006

Fåvang brannstasjon 2012

Fåvang brannstasjon 2006

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)