BRANNSTASJONER I TYSKLAND 

Feuerwehr er en rekke tyske brannvesen. Den ansvarlige organ for drift og utstyre brannvesen er de tyske samfunn ("Gemeinden") og byer ("Städte").

De fleste av Tysklands 1,383,730 brannfolk er medlemmer av frivillige brannvesen, med et mindre antall arbeider i profesjonelle brannvesen enten drives av et kommunalt organ (Berufsfeuerwehr - heltid City Department)

Ifølge loven er byer med en befolkning på mer enn 80,000-100,000 mennesker (avhengig av staten) som kreves for å ha en profesjonell brann kampstyrke ("Berufsfeuerwehr"). Andre, slik som mindre byer og tettsteder kan sette opp en full-time styrke ("Hauptamtliche Wachbereitschaft"), som er utgangspunktet en gruppe eller en skvadron okkupasjonsmakten en stor brannstasjonen døgnet rundt. Denne styrken omhandler mindre hendelser på egen hånd og er støttet av frivillige krefter for større hendelser.

Hvert samfunn møter behovet for brannbekjempelse personell ved å sette opp en frivillig styrke ("Freiwillige Feuerwehr"). Et samfunn eller en by kan også sette opp en profesjonell brann kampstyrke uten ekstra frivillige krefter. I tilfelle det ikke er mulig å rekruttere nok personell til denne jobben, er ordfører i en by som kreves for å sette opp en "Pflichtfeuerwehr" (obligatorisk brannvesen), der han utarbeider antall personell som kreves.

Rambin brannstasjon 2019

Ramin feuerwehr

Kiel hovedstasjon 2012

Berufsfeuerwehr Kiel

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)